Schoonmaak groep 1-2

Het einde van het schooljaar is in zicht en dan is er in groep 1-2 altijd de gebruikelijke schoonmaakavond om materialen, kasten en hoeken schoon te maken.

Wij willen deze schoonmaak dit jaar anders doen. En wel door het organiseren van 3 schoonmaakochtenden. Deze ochtenden zijn op: vrijdag 30 juni, woensdag 5 juli en donderdag 6 juli. Onder schooltijd kunnen de materialen dan schoongemaakt worden. Wij hopen op uw medewerking te mogen rekenen. Natuurlijk kunnen er ook materialen mee naar huis genomen worden maar er blijven altijd spullen over die echt op school gedaan moeten worden. En we vinden het tenslotte toch allemaal belangrijk, dat de kinderen met schone materialen kunnen werken.

Intekenlijsten hangen naast de klassen-deuren. We hopen op veel hulp want er geldt nog steeds: vele handen maken licht werk!

Alvast onze hartelijke dank.